2017. dec 06.

Megérkezett Európába az LG csodakamerás telefonja

írta: Tele a Tokom
Megérkezett Európába az LG csodakamerás telefonja

Azt nem mondhatnánk, hogy ellepte Európát, de néhány országba már megérkezett az LG V30.

Megérkezett Európába az LG csodakamerás telefonja

Korábban az LG G sorozatú telefonjai voltak a „zászlóshajók”, és a V sorozatúak kissé a háttérbe szorultak. Fordult azonban a kocka, amikor az LG G6 nem kaphatta meg a legújabb Qualcomm Snapdragon chipkészletet (arra ugyanis a Samsung tette rá a kezét a Galaxy S8 sorozatnál), és az LG G6 kénytelen volt beérni a Snapdragon 821-gyel. Ezután az LG V30 lett az első olyan V sorozatú modell, amely átvette a zászlóshajó szerepet.

Nos, ez az LG V30 érkezett most meg néhány európai ország szolgáltatójához. Olaszországban már megvásárolható a telefon, és hamarosan a boltokba kerül Spanyolországban, Lengyelországban és Németországban is. Az LG ugyan nem említett ennél szélesebb körű európai premiert, de ez nem zárja ki, hogy esetleg más országokban is megjelenik, bár erről nincs semmilyen hivatalos információ.

Az LG V30 az erős specifikációi mellett kiváló fotózási képességeiről ismert, kamerájának tudása ugyanis a DSLR-ekével vetekszik, és ezt egy neves operatőr is megerősítette.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20171205_megerkezett_europaba_az_lg_v30?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Ftudomany

Szólj hozzá

#iphone #instagram #apple #iphonex #teleatokom #telefon #tok #mobil #telefonbolt