2018. jún 26.

Gurman most a 2019-es hangszóró-felhozatalról regélt

írta: Tele a Tokom
Gurman most a 2019-es hangszóró-felhozatalról regélt

00_premium_airpods_masodik_generacios_homepod_es_apple-fejhallgato_varhato_2019-ben-781x440.jpg

Mark Gurman ismét újabb információkat szerzett a jövőben bemutatandó Apple-termékekkel kapcsolatosan: jobb hangzású AirPods, második generációs HomePod és over-ear Apple márkás fejhallgató várható 2019-ben.

Az Apple-nek abszolút bejött az AirPods-féle megközelítése a vezeték nélküli hangeszközök piacán. Az egyszerű, kézenfekvő használhatóság, a versenyképes ár és az intuitív szinkronizáció mind a cég saját márkás drót nélküli fülhallgatóinál, mind a Beats brandet viselő, szintén vezeték nélküli eszközöknél működik.

Azt már régóta pletykálják, hogy hamarosan új darabokkal bővülhet a paletta: szó volt az AirPods utódjáról, saját márkás fejhallgatóról és Beats jelvényt viselő Siri hangszóróról is. A Bloomberg újságírója szerint az új AirPods biztosan ezekből a feltételezésekből, ahogy az Apple-fejhallgató is. Ha hihetünk a híreszteléseknek akkor a cég mindkettővel egy magasabb szintű zenei hangzást célzott meg integrálva a Siri funkciókat.

Míg az over-ear fejhallgató stúdió minőségű, a Beats Studio 3-at túlszárnyaló kijátszást ígér, addig az új AirPodst egy a mostanihoz valamivel magasabb árkategóriába pozícionálják, szintén a meglévőnél jobb hangzással. A második generációs HomePodról nem sok újat tudni, mindössze annyit, hogy ezt a terméket is 2019-re tervezik a cupertinóiak. Új funkciókról nincs hír, Gurman viszont úgy értesült, hogy valamivel olcsóbb lehet a termék a mostaninál, köszönhetően a gyártási optimalizálásnak.

Forrás: iMagazn

Szólj hozzá