2019. ápr 26.

Videó: Már kézből is megnézhetjük, milyen lehet az iPhone 11

írta: Tele a Tokom
Videó: Már kézből is megnézhetjük, milyen lehet az iPhone 11

image_30.jpg

Különleges videó jelent meg a Mac Otakara nevű YouTube-csatornán, ahol azt mutatták meg, milyenek lehetnek a 2019-ben érkező új iPhone-ok.

Bár a bemutatót csak idén szeptemberben tartja meg az Apple, a pletykák már tavaly megindultak arról, milyen lehet majd a soron következő csúcsmobil, az iPhone 11 (vagy iPhone XI). A téma kapcsán megszólalt a világ legjobb Apple-elemzője, és már videó is készült arról, milyen okostelefonra számíthatunk a cupertinói cégtől.

Most ismét egy videót láthatunk arról, milyen lehet majd az iPhone 11. Ahogy eddig, ezúttal is a kiszivárgott pletykákra építettek, ám ezúttal nem renderelt fotókról vagy animációról van szó. A Mac Otakara nevű YouTube-csatornán megjelent felvételen már kézbe is vették a mobilt – de persze nem az eredetit (vagy annak prototípusát) –, hanem annak egy 3D-nyomtatással elkészült verzióját.

A videóban két különböző méretű iPhone-t láthatunk, mindkettőt tripla kamerával a hátoldalán. Összehasonlításként melléjük került a jelenleg is kapható iPhone XS, hogy még látványosabb legyen, milyen változást kaphat majd az eszköz.

 

Forrás: https://hvg.hu/tudomany/20190426_apple_iphone_11_iphone_xi_3d_nyomtatas_video

Szólj hozzá