2019. júl 26.

Íme a 12. iPhone Photography Awards nyertes képei

írta: Tele a Tokom
Íme a 12. iPhone Photography Awards nyertes képei

Kihirdették a 12. iPhone Photography Award győzteseit. A versenyben idén is természetesen bárki részt vehetett, a nevezési követelmény ismét egy iPhone-nal vagy iPaddel készített fotó volt, melyet utómunkázni is lehetett.

Az idei év győzteseit ismét több ezer jelentkező, 140 országból beérkezett pályamunkája közül választották ki, 18 különböző kategóriában. És természetesen kiosztásra került a mindent vivő Photographers of the Year Award, azaz az Év Fotósa díj is.

Az idén igazi győzelmet arató, a fődíjat elnyerő Év Fotósa a 23 éves nápolyi Gabriella Cigliano lett “Big Sister” című fotójával.

Gabriella Cigliano, Olaszország, Év fotósa díj fődíj nyertese (iPhone X – Zanzibár)

A képet iPhone X-en készítette egy Tanzániai útja során Zanzibár szigetén. A nyertes elmondása szerint a kép készítésekor a legizgalmasabb az volt, ahogy a fotó alanyai és az édesanyjuk reagáltak, amikor meglátták a képet.

Sajnos az iPhone-om éppen a kezükben volt, így nem tudtam megörökíteni ezt a pillanatot.- mondta Cigliano.

A nyerteseket hét körben értékelte a szakmai zsűri, a végleges döntésüket pedig Tim Cook jelentette be egy tweetben:

 

Ezt látnotok kell! Csodálatos shotoniPhone fotókat készítettek az idei év ippawards nyertesei. Gratulálunk minden fotósnak! A munkáitok által betekintést nyerhetünk abba, hogyan látjátok Ti az életet – váratlan pillanatok a föld minden tájáról.

Lássuk az idei év nyerteseit:

Diogo Lage, Portugália, Év Fotósa díj 1. helyezett (iPhone 7 Plus, Róma)

 

Yuliya Ibraeva, Oroszország, Év Fotósa díj 2. helyezett (iPhone 7 Plus – Róma)

 

Peng Hao, Kína, Év Fotósa díj 3. helyezett (iPhone X – Nevada)

Ezzel egyidőben, a 2020-as iPhone Photography Awards jelentkezési időszaka is elindult, a pályamunkákat 2020. március 31-éig fogadják. A díjazottak pedig egy iPad Airrel és Apple Watchokkal lesznek gazdagabbak.

 

Forrás: https://imagazin.hu/ime-a-12-iphone-photography-award-nyertes-kepei/

Szólj hozzá