2019. okt 18.

Koncepció képeken a hamarosan érkező 16″-es MacBook Pro

írta: Tele a Tokom
Koncepció képeken a hamarosan érkező 16″-es MacBook Pro

mbp16_concept-781x440.png

Már az év elején elindultak a pletykák az új formabontó MacBook Próról, mely leinkább a méretezés terén szakítana az eddigi sémákkal.

De abban sem igazán, hiszen a legutolsó információk alapján az új 16″-es méretezésű gép fizikai paraméterei megegyeznének az eddigi 15″-es szériával, viszont a kialakításbeli különbségeknek köszönhetően nagyobb kijelzőt szuszakolhatnának ugyanakkora házba.

49102

Az alábbi képeken látható elképzelés szerint az egész készülék kicsit lekerekítettebb formát kapna, a mostani sarkosabb és szögletes élekkel ellátott design helyett. Ami még nem is lenne világtól elrugaszkodott ötlet, ha valóban váltani szeretnének a kialakításon. A négy darab USB-C és két darab Thunderbolt 3 port viszont már annál inkább az. Bár, ha azt vesszük alapul, hogy a mostani 15″-es modellbe is 4 USB-C már befért…

Emellett az új készülékben érkezhet a sokat szapult Butterfly billentyűzetet felváltó ollós technológia, mely bár kívülről nem hoz látványos változást, belülről annál több vérző sebet foltozhatna be.

Arról, hogy mi lesz a Touch Bar sorsa és hogy kap-e bármilyen fejlesztést a Trackpad egyelőre nem érkeztek hírek. Pedig az előbbin biztosan lenne még mit csiszolni.

Nektek bejönne a lekerekítettebb design vagy inkább teljesen másra vágytok?

 

Forrás: https://imagazin.hu/koncepcio-kepeken-a-hamarosan-erkezo-16-es-macbook-pro/

Szólj hozzá