2019. júl 31.

Újabb iPad modellek a láthatáron

írta: Tele a Tokom
Újabb iPad modellek a láthatáron

Ahogy egyre közelít a szeptemberi bemutató ideje, egyre több információ morzsa érkezik a bemutatásra kerülő termékekről. Most két új iPad bukkant fel, a rendszeresen árulkodó Eurázsiai Jegyzékben.

Az Eurázsiai Gazdasági Közösség tagállamaiban (Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán, Oroszország és Örményország) kötelező regisztrálni minden okos terméket azok bemutatása előtt, így a Gazdasági Közösség tech jegyzéke rendszerint a Keynote-ok előtt már árulkodik 1-2 modellszámról, legyen szó iPadekről, iPhone-okról, Macekről, Apple Watchokrók vagy AirPodsokról. Nem volt másképp most sem…

A napokban már feltűnt öt újabb iPad, A2197, A2228, A2068, A2198 és A2230 modellszámok alatt, ezek már mind ismert eszközök, azonban iPadOS 13-mal frissítve érkezhetnek szeptemberben. Ezt a sort egészítette ki most az Apple a A2200 és A2232-es kódú készülékekkel.

Jelenleg a vállalat iPad felhozatala a 7,9″-es iPad miniből, 9,7″-es iPadből, 10,5″-es iPad Airből és 11″, valamint 12,9″-es iPad Prókból áll. Azt azonban nem tudjuk, hogy a két új modell melyik méretkategóriához csatlakozhat majd. Különböző korábbi spekulációk szerint lehet a 9.7″-es iPad frissített verziója, de még az is lehet, hogy a 10.5″-es verzió mellé érkezik egy hajszállal kisebb, a motorháztető alatt azonban erősebben ketyegő 10,2″-es modell.

Az újonnan benyújtok iPadek mellett az Apple regisztrált még néhány Mac modellt is, melyek ugyan már szerepelnek a nyilvántartásban, azonban akkor is meg kell változtatni a sorszámozást, ha csak az OS változik, szeptembertől pedig már macOS Catalinával érkeznek az újabb modellek.

 

Forrás: https://imagazin.hu/ujabb-ipad-modellek-a-lathataron/

Szólj hozzá