2019. sze 27.

Videó: ennyire gyorsan működik az új, szupergyors mobiltöltő

írta: Tele a Tokom
Videó: ennyire gyorsan működik az új, szupergyors mobiltöltő

image_2_14.jpeg

A vonatkozó androidos telefont csak októberben mutatják be, de egy videó már mutatja, mire képes a kínai Oppo által fejlesztett új mobiltöltési technológia.

Miután az Oppo bevezetett augusztusban három, középkategóriás Oppo Reno2 okostelefont, Brian Shen, a cég alelnöke megígérte, nemsokára egy újabb, erősebb telefonnal is kirukkolnak. A Reno Ace-ra gondolt, amit – egy Weibóra kikerült hivatalos poszt tanúsága szerint – október 10-én mutatnak majd be. A képen a 65W felirat is szerepel, utalva arra, hogy a készüléket 65 wattos gyorstöltővel szállítják.

A telefon specifikációit még nem osztotta meg az Oppo, de azért annyi már kiszivárgott, hogy Snapdragon 855+ lapkakészlettel, 4000 mAh-s akkumulátorral és 90 Hz-es kijelzővel érkezik.

Időközben az ismert tipster, Ice Universe is megosztott egy videót, amelyen a VOOC 3.0 és a 65W Super VOOC töltési sebességének összehasonlítása látható. A 65 wattos Super VOOC mindössze 29 perc alatt teljesen feltöltötte a telefont, a VOOC 3 ennyi idő alatt csak az 50 százalékos töltöttségig jutott el.

H

Forrás: https://hvg.hu/tudomany/20190927_oppo_reno_ace_65w_gyorstolto_mobiltolto

Szólj hozzá