2019. okt 22.

Már tesztelés alatt a Facebook sötét verziója

írta: Tele a Tokom
Már tesztelés alatt a Facebook sötét verziója

00_mar_teszteles_alatt_a_facebook_sotet_verzioja-781x440.jpg

Az Apple legújabb operációs rendszerei elhozták a Dark Mode-ot, hogy ennek hatására vagy sem, de hirtelen mindenki igyekszik lépést tartani és sötétbe borítani a saját felületét. Most a Facebookon a sor.

A Facebook applikáció közül lassan az utolsó lesz a vállalat alkalmazásai között, mely még nem kapta meg ezt a frissítést. Korábban a Messenger, nemrég pedig az Instagram is csatlakozott a sorhoz. Igaz, olyanok, mint a Workplace vagy a Hirdetések még szintén világos módban vannak, szóval azért annyira nem rossz a helyzet.

Pedig korábban már úgy tűnt, hogy megvan az áttörés, egy hoax keretében sokan bedőltek annak, hogy érkezik, a kommentmező pedig tele volt mindenféle hold emojival, hátha attól majd megváltozik a háttérszín. Ez persze nem vált be, a következő lépcső viszont már a Facebook bétatesztje volt, melyet az Android applikáció esetén indított el, még augusztusban.

Most pedig egy újabb béta érkezett, melyet már elég sokan megkaptak. Ezzel pedig nem csupán a Facebook asztali(!) verziója burkolózott sötétbe, de egy ráncfelvarrást is kapott, mely alapján a Twitter stílusát vélhetjük felfedezni.

 

Mantas Rukuiža@MantasRukuiza

dark mode for desktop is almost awesome!

Kép megtekintése a Twitteren
18 ember beszél erről

 

 

Bár ezeket érdemes még fenntartásokkal kezelni, lévén egy tesztverzióról beszélünk, úgy tűnik, hogy a teljes elsötétítés mellett (szinte kizártnak tartom, hogy ennyi várakozás után ne egyszerre jöjjön minden platformra a sötét mód) újabb átalakítás is jön.

Forrás: https://imagazin.hu/mar-teszteles-alatt-a-facebook-sotet-verzioja/

Szólj hozzá