2018. jún 26.

Állítólag egy belsős informátortól származnak azok a hírügynökségi információk, melyek szerint az Apple jövőre egy még jobb AirPods fülhallgatót mutat majd be, és jöhet egy csúcskategóriás fejhallgató is.

írta: Tele a Tokom
Állítólag egy belsős informátortól származnak azok a hírügynökségi információk, melyek szerint az Apple jövőre egy még jobb AirPods fülhallgatót mutat majd be, és jöhet egy csúcskategóriás fejhallgató is.

image_26.jpeg

Sokat kellett rá várni, végül azonban 2016 decemberében csak befutott az AirPods, az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatója. Azóta ilyen téren viszonylag elcsendesedtek a dolgok az Apple körül, a felhasználók viszont az idő előrehaladtával egyre inkább azt várják, hogy jöjjön a következő generációs változat. A jelek szerint ez 2019-ben meg is érkezhet néhány másik eszköz kíséretében.

A Bloomberg egy neve elhallgatását kérő bennfentes informátorra hivatkozva azt írja, a jövő évben mutathatja be az Apple az új AirPods fülhallgatókat, amit egy új HomePod és egy stúdió minőségű hangot biztosító fejhallgató követhet.

© 

Az új AirPods-ot a tervek szerint nemcsak zajszűrő funkcióval szerelik fel, de vízálló is lesz. Ez utóbbi viszont nem azt jelenti, hogy úszhatunk is benne, csupán azt, hogy egy kiadós eső vagy az izzadás sem teszi tönkre. Emellett dolgoznak a hatótávolság növelésén is – mindez pedig azt jelenti, hogy minden bizonnyal többet kell majd érteni fizetni, mint a mostani (60 ezer forintba kerülő) eszközért.

Szintén iparági források szerint az Apple-nél felmerült, hogy az AidPods biometrikus szenzorokat kapjon, ami – az Apple okosórájához hasonlóan – egészségügyi méréseket képes végezni. Hogy ez megvalósul-e az egyelőre kérdés, az idei évben viszont olyan chipet kapnak majd a fülhallgatók, amely támogatja a Siri kéz nélküli aktiválását.

Az Apple emellett szintén jövőre rukkolhat elő a fejhallgatójával, amely a Bose és a Sennheiser márkák termékeinek jelentene versenytársat, házon belül pedig a Beats csúcskategóriás változata lenne.

Forrás: HVG Tech rovat

Szólj hozzá