2019. máj 29.

A Revoluttal is fizethetünk itthon Apple Pay-jel!

írta: Tele a Tokom
A Revoluttal is fizethetünk itthon Apple Pay-jel!

revolut_cover-781x440.jpg

Ráadásul még fizikai kártyára sincs hozzá szükség és működik szinte minden megoldással, a legdrágábbat kivéve. 

A Revolut az egyik legdinamikusabban fejlődő online pénztárca, szuper appal, folyamatosan bővülő szolgáltatásaival, ami itthon is egyre népszerűbb. A vállalat szereti a közösségi médiában még a kisebb híreket is nagy dirrel-durral hirdetni, ezért is több mint meglepő, hogy hivatalos bejelentés nélkül, de mától

elérhető Magyarországon az Apple Pay fizetés Revolut kártyákkal is.

Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint a Wallet appban hozzáadni Revolut kártyánkat. Ami lehet Visa, de akár még virtuális is! Vagyis működnek még azok a lehetőségek is, amik az OTP üttőrő bevezetéséből a Simple app tudása ellenére kimaradtak.

Az iSTYLE munkatársai között sokan használnak Revolut számlát, akik most mindannyian tesztelték a lehetőséget. Gyakorlatilag mindennel működik, akár virtuális kártyával, de nem minden esetben (nálam például virtuális kártyával nem működött). Ami érdekes, hogy a legdrágább, 13 eurós havidíjú Metal kártyával nem működött.

Úgy tűnik, bizonyos sorszámú kártyáknál működik csak. A hwsw.hu felhasználói visszajelzései alapján az 5352 98 számsorral kezdődő Mastercard, illetve a 4596 54 BIN-nel (Bank Identification Number) rendelkező Visa kártyák manuális aktiválására nyílt lehetőség ma reggeltől.

Vagyis hivatalosan nem tudunk semmit, de érdemes minden Revolut számlával rendelkező olvasónknak kipróbálni, hogy neki működik-e. Aztán majd kiderül, hogy egy csendes indulásról, vagy csak egy élesen hagyott tesztelésről van szó.

Frissítés:

Annyi derült ki, hogy a Revolut valóban elindította az Apple Payt, de az Egyesült Királyságra és Franciaországra korlátozva. Így többen próbálkoztak azzal, hogy a régiót állítják át az iPhone-ban, akinek ez sem segített, néhányan a lakcímüket változtatták egy tetszőleges angol címre, amivel már ment.

De ez sem biztos megoldás, a cikk írója például ugyanazt az elutasító pop-upot kapja a virtuális kártya megadásakor. Úgy tűnik, egy nem tökéletesre sikerült bevezetésről van szó, és a rendszer hibájából tudnak itthon és más országokban is sokan regisztrálni

Forrás: https://imagazin.hu/a-revoluttal-is-fizethetunk-itthon-apple-pay-jel/

Szólj hozzá