2017. nov 29.

iPhone-ja van? Akkor erre a YouTube-csatornára mindenképp nézzen rá

írta: Tele a Tokom
iPhone-ja van? Akkor erre a YouTube-csatornára mindenképp nézzen rá

Érdemes feliratkozni az Apple legújabb YouTube-csatornájára, ugyanis tippeket és trükköket adnak az iPhone- és iPad-tulajdonosokank.

iPhone-ja van? Akkor erre a YouTube-csatornára mindenképp nézzen rá

Az Apple eszközeit sokan egyszerű kezelhetősége miatt szeretik, de ez nem jelenti azt, hogy a tulajdonosaik az összes funkciót ismerik, vagy tudják minden egyes felhasználási módját, trükkjeit – ez különösen igaz lehet azokra, akik először vásárolnak alma logós terméket. Épp ezért az Apple egy új YouTube-csatornát indított, amelyen az iPhone-ok és iPadek mindennapi használata során hasznos funkciók kezelését pontról pontra végigveszik a videók – természetesen angolul, de végig látható, mi történik a mobilon vagy tableten, így nyelvtudás nélkül is érthető a lényeg.

Az Apple Support elnevezésű csatornára első körben 10 videót töltöttek fel, alapvető kérdéseket megválaszolva: hogyan lehet képernyőképet készíteni, hogyan lehet dokumentumot csatolni a Mail alkalmazásban, hogyan kezelhetők a duplikált kontaktok, hogyan törölhetők képek és híváslisták, hogyan lehet háttérképet beállítani, stb.

Még azoknak is érdemes lehet feliratkozniuk a csatornára, akik régóta rendelkeznek Apple eszközökkel, mert bár alapvető funkciókról van szó, a témához tartozó minden trükköt bemutat az Apple, így olyan lehetőségeket is láthat, amelyekről esetleg nem tudott.

Forrás: http://hvg.hu/tudomany/20171128_iphone_ipad_apple_support_youtube_csatorna_tippek_trukkok_hogyan

Szólj hozzá

#usa #iphone #apple #iphonex #teleatokom #mobil #telefon #bolt #teleatokom #telefon #tok #mobil #telefonbolt #adatkábel #america